DİNİMİ ÖĞRENİYORUM

DİNİ SORULAR

ESMAÜ'L-HÜSNA

GÜNÜN HADİSİ

Hiç şüphe yok ki doğruluk iyiliğe götürür. İyilik de cennete götürür. Kişi doğru söyleye söyleye Allah katında sıddîk (doğru sözlü) diye yazılır. Yalancılık kötüye götürür. Kötülük de cehenneme götürür. Kişi yalan söyleye söyleye Allah katında kezzâb (çok yalancı) diye yazılır.
Buhârî, Edeb, 69; Müslim, Birr, 103, 104.

KİMLER SİTEDE

Şu anda 1 ziyaretçi çevrimiçi

ZİYARETÇİ SAYACI

mod_vvisit_counterBugün41
mod_vvisit_counterDün119
mod_vvisit_counterBu Hafta693
mod_vvisit_counterBu Ay41
mod_vvisit_counterToplam130311

ESENBOĞAZ KÖYÜNDE HAYIR HİZMETLERİ

İlçemiz Esenboğaz Köyünde hayırsever vatandaşlarımız tarafından Cami lojmanı ve Kur’an Kursu yaptırılıyor.

Temel atma programına katılan İlçe Müftüsü Yavuz YILDIZ yaptığı konuşmasında “Bu tür hayır hizmetleri sadaka-i cariyedir. Kişi ölse dahi amel defterini kapatmayacak hizmetlerdir. Bu vesile ile bu hayır hizmetlerine katkı sunan Fevzi TAŞ ve Mehmet EVREN beylere ve tüm Esenboğaz  köyü halkına teşekkür ediyorum” dedi.