DİNİMİ ÖĞRENİYORUM

DİNİ SORULAR

ESMAÜ'L-HÜSNA

GÜNÜN HADİSİ

İman, yetmiş küsur derecedir. En üstünü "Lâ ilâhe illallah (Allah’tan başka ilah yoktur)" sözüdür, en düşük derecesi de rahatsız edici bir şeyi yoldan kaldırmaktır. Haya da imandandır.
Buhârî, Îmân, 3; Müslim, Îmân, 57, 58.

KİMLER SİTEDE

Şu anda 6 ziyaretçi çevrimiçi

ZİYARETÇİ SAYACI

mod_vvisit_counterBugün58
mod_vvisit_counterDün193
mod_vvisit_counterBu Hafta251
mod_vvisit_counterBu Ay1974
mod_vvisit_counterToplam151121

ESENBOĞAZ KÖYÜNDE HAYIR HİZMETLERİ

İlçemiz Esenboğaz Köyünde hayırsever vatandaşlarımız tarafından Cami lojmanı ve Kur’an Kursu yaptırılıyor.

Temel atma programına katılan İlçe Müftüsü Yavuz YILDIZ yaptığı konuşmasında “Bu tür hayır hizmetleri sadaka-i cariyedir. Kişi ölse dahi amel defterini kapatmayacak hizmetlerdir. Bu vesile ile bu hayır hizmetlerine katkı sunan Fevzi TAŞ ve Mehmet EVREN beylere ve tüm Esenboğaz  köyü halkına teşekkür ediyorum” dedi.