DİNİMİ ÖĞRENİYORUM

DİNİ SORULAR

ESMAÜ'L-HÜSNA

GÜNÜN HADİSİ

Nerede olursan ol Allah’a karşı gelmekten sakın; yaptığın kötülüğün arkasından bir iyilik yap ki bu onu yok etsin. İnsanlara karşı güzel ahlakın gereğine göre davran.
Tirmizî, Birr, 55.

KİMLER SİTEDE

Şu anda 1 ziyaretçi çevrimiçi

ZİYARETÇİ SAYACI

mod_vvisit_counterBugün88
mod_vvisit_counterDün99
mod_vvisit_counterBu Hafta187
mod_vvisit_counterBu Ay3720
mod_vvisit_counterToplam118838

ESENBOĞAZ KÖYÜNDE HAYIR HİZMETLERİ

İlçemiz Esenboğaz Köyünde hayırsever vatandaşlarımız tarafından Cami lojmanı ve Kur’an Kursu yaptırılıyor.

Temel atma programına katılan İlçe Müftüsü Yavuz YILDIZ yaptığı konuşmasında “Bu tür hayır hizmetleri sadaka-i cariyedir. Kişi ölse dahi amel defterini kapatmayacak hizmetlerdir. Bu vesile ile bu hayır hizmetlerine katkı sunan Fevzi TAŞ ve Mehmet EVREN beylere ve tüm Esenboğaz  köyü halkına teşekkür ediyorum” dedi.