DİNİMİ ÖĞRENİYORUM

DİNİ SORULAR

ESMAÜ'L-HÜSNA

GÜNÜN HADİSİ

Kim kötü ve çirkin bir iş görürse onu eliyle düzeltsin; eğer buna gücü yetmiyorsa diliyle düzeltsin; buna da gücü yetmezse, kalben karşı koysun. Bu da imanın en zayıf derecesidir.
Müslim, Îmân, 78; Ebû Dâvûd, Salât, 248.

KİMLER SİTEDE

Şu anda 4 ziyaretçi çevrimiçi

ZİYARETÇİ SAYACI

mod_vvisit_counterBugün165
mod_vvisit_counterDün115
mod_vvisit_counterBu Hafta978
mod_vvisit_counterBu Ay3371
mod_vvisit_counterToplam133641

ESENBOĞAZ KÖYÜNDE HAYIR HİZMETLERİ

İlçemiz Esenboğaz Köyünde hayırsever vatandaşlarımız tarafından Cami lojmanı ve Kur’an Kursu yaptırılıyor.

Temel atma programına katılan İlçe Müftüsü Yavuz YILDIZ yaptığı konuşmasında “Bu tür hayır hizmetleri sadaka-i cariyedir. Kişi ölse dahi amel defterini kapatmayacak hizmetlerdir. Bu vesile ile bu hayır hizmetlerine katkı sunan Fevzi TAŞ ve Mehmet EVREN beylere ve tüm Esenboğaz  köyü halkına teşekkür ediyorum” dedi.