DİNİMİ ÖĞRENİYORUM

DİNİ SORULAR

ESMAÜ'L-HÜSNA

GÜNÜN HADİSİ

Müslüman müslümanın kardeşidir. Ona zulmetmez, onu (düşmanına) teslim etmez. Kim, (mümin) kardeşinin bir ihtiyacını giderirse Allah da onun bir ihtiyacını giderir. Kim müslümanı bir sıkıntıdan kurtarırsa, bu sebeple Allah da onu kıyamet günü sıkıntılarının birinden kurtarır. Kim bir müslümanı(n kusurunu) örterse, Allah da Kıyamet günü onu(n kusurunu) örter.
Buhârî, Mezâlim, 3; Müslim, Birr, 58.

KİMLER SİTEDE

Şu anda 6 ziyaretçi çevrimiçi

ZİYARETÇİ SAYACI

mod_vvisit_counterBugün39
mod_vvisit_counterDün114
mod_vvisit_counterBu Hafta277
mod_vvisit_counterBu Ay39
mod_vvisit_counterToplam126062

ESENBOĞAZ KÖYÜNDE HAYIR HİZMETLERİ

İlçemiz Esenboğaz Köyünde hayırsever vatandaşlarımız tarafından Cami lojmanı ve Kur’an Kursu yaptırılıyor.

Temel atma programına katılan İlçe Müftüsü Yavuz YILDIZ yaptığı konuşmasında “Bu tür hayır hizmetleri sadaka-i cariyedir. Kişi ölse dahi amel defterini kapatmayacak hizmetlerdir. Bu vesile ile bu hayır hizmetlerine katkı sunan Fevzi TAŞ ve Mehmet EVREN beylere ve tüm Esenboğaz  köyü halkına teşekkür ediyorum” dedi.